2710232684 ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΑΚΟΥ 9, Τριπολη beyoutifulbykaterinak@yahoo.com
hero image
 

     
  Το BeYoutiful


είναι το κέντρο αισθητικής που βρίσκεται στην καρδιά της Τρίπολης και αποτελεί την απόλυτη επιλογή για κάθε άτομο που αναζητά προηγμένες θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας. Από το 2022, έχουμε θέσει ως αποστολή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες που συνδυάζουν την επιστήμη με την τέχνη της αισθητικής, σε έναν χώρο που αποπνέει άνεση και πολυτέλεια. Το περιβάλλον μας έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, για να παρέχει μια ζεστή και χαλαρωτική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πάθος για την αισθητική και την υγεία του δέρματος. Κάθε μέλος της ομάδας μας διαθέτει εκτενή εκπαίδευση και εμπειρία, και συνεχώς ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της αισθητικής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων θεραπειών που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Στο beYoutiful, χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα και ασφαλή προϊόντα και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και ασφαλείς. Πιστεύουμε στην αξία της προσωποποιημένης προσέγγισης και συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη για να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και να προσαρμόσουμε τις θεραπείες μας για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που δεν είναι απλώς θεραπευτική, αλλά και αναζωογονητική και αξέχαστη.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Στόχος μας


Στο BeYoutiful, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες αισθητικής που δεν περιορίζονται μόνο στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης αλλά επεκτείνονται στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της συνολικής ευεξίας των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε πελάτης μπορεί να νιώσει όμορφος και ξεχωριστός.

Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε τις πιο προηγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτόμες τεχνικές στον τομέα της αισθητικής. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες αλλά και μια ανεπανάληπτη εμπειρία κάθε φορά που μας επισκέπτονται. Θέλουμε κάθε επίσκεψη στο beYoutiful να είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα, μια στιγμή χαλάρωσης και αναζωογόνησης που θα σας κάνει να αισθάνεστε και να δείχνετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.
 
     

 
 
 
 
      Αναδείξτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας στο beYoutiful,
το κέντρο αισθητικής που φροντίζει την ομορφιά και την ευεξία σας.
 
 
 
 
 
 
     
  BeYoutiful & Dermalogica: Η Απόλυτη Εμπειρία Περιποίησης Δέρματος

Στο beYoutiful, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες αισθητικής και περιποίησης δέρματος στους πελάτες μας. Γι' αυτό, συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρματος, Dermalogica. Η Dermalogica είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, τα οποία βασίζονται σε επιστημονική έρευνα και προηγμένες φόρμουλες. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Dermalogica, εξασφαλίζουμε ότι κάθε θεραπεία που προσφέρουμε είναι ασφαλής, αποτελεσματική και προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες του δέρματός σας. Ελάτε στο beYoutiful και ζήστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης δέρματος με τα προϊόντα Dermalogica.

Η ιστορία της dermalogica ... ξεκινά το 1986 στην Καλιφόρνια, ως αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute. Δημιουργήθηκε από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος με πρωτοποριακή αντίληψη και σκέψη, αλλά και γνώση των αναγκών της αγοράς. 
Τα προϊόντα της dermalogica κυκλοφορούν σε περισσότερες από 109 χώρες σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από επαγγελματίες, οι οποίοι ασχολούνται με την υγεία του δέρματος.

όλα άρχισαν από την εκπαίδευση
Η dermalogica είναι μία εταιρεία εκπαιδευτική, η οποία παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων και όχι μια ακόμη εταιρεία καλλυντικών που απλά παρέχει εκπαίδευση. Αποτελεί παγκοσμίως, την 1η επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, με εξατομικευμένες προτάσεις.
Η παροχή των προϊόντων της αποκλειστικά από εκπαιδευμένους επαγγελματίες αποτελεί δέσμευση για τη dermalogica.


ανθρώπινη επαφή
Πιστεύουμε στη δύναμη της ανθρώπινης επαφής, που εκπέμπεται από τα χέρια μας, τη φωνή μας και τις προθέσεις μας. Με τον τρόπο αυτό οι ειδικοί επαγγελματίες συνεργάτες της dermalogica συνδέονται με τους ανθρώπους και  δημιουργούν μοναδικούς, μακροχρόνιους δεσμούς. 

εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος
Δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα και υπηρεσίες για κάθε άτομο, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. Τα προϊόντα μας έχουν καλύτερα αποτελέσματα, όταν συστήνονται από έναν επαγγελματία που θα λάβει υπόψιν του όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του δέρματος. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το ιστορικό ή την επίδραση του καθημερινού περιβάλλοντος σας, να είστε σίγουροι ότι η Dermalogica θα είναι αποτελεσματική και για εσάς. Τα προϊόντα dermalogica δεν περιέχουν λανολίνη, μεταλλικά έλαια, τεχνητά χρώματα και αρώματα, φορμαλδεϋδικά συντηρητικά, παραβένες, ξηραντικές αλκοόλες και γλουτένη.

Η dermalogica διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της ενώ δεν επιτρέπει τις δοκιμές των προϊόντων σε ζώα.

Βιωσιμότητα: η δέσμευσή μας στο περιβάλλον

Αν και γνωρίζετε τους στόχους βιωσιμότητας της dermalogica, σας ενημερώνουμε ότι κάνουμε με υπερηφάνεια ένα ακόμη βήμα για τη μείωση των απορριμμάτων. Για υπενθύμιση, αλλά και για να υποστηρίξουμε τη συνεχή επιθυμία μας να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο πλανήτη για τις επόμενες γενιές, μέχρι το 2025 η dermalogica θα επιτύχει ή θα ξεπεράσει τους ακόλουθους στόχους βιωσιμότητας:
• Το 90% των συστατικών μας θα προέρχονται από βιώσιμη πηγή* 
• Το 100% των φιαλών και των κιβωτίων μας θα σχεδιαστούν για να μπορούν να 
επαναχρησιμοποιηθούν, για ανακύκλωση ή/και κομποστοποίηση
• Το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού στη συσκευασία μας θα προέρχεται 
 από ανακυκλωμένο υλικό ή φυτικό υλικό **
• Θα συνεργαστούμε κυρίως με προμηθευτές που παρακολουθούν και 
 διαχειρίζονται το αποτύπωμα άνθρακα *** 

Η πρωτοβουλία μας Healthy Skin, Healthy Planet επηρεάζει την εταιρεία από την αρχή του κύκλου ζωής των προϊόντων μέχρι το τέλος. Το πρόγραμμα προωθεί τα ανανεώσιμα συστατικά και το συνειδητό σχεδιασμό συσκευασιών, θα μειώσει δραστικά τα απόβλητα υλικών και θα οδηγήσει σε συζητήσεις που θα επιφέρουν μακροπρόθεσμες αλλαγές. 

Όπως αναφέρει ο Aurelian Lis, CEO Dermalogica 
“The choices we make today will have a lasting impact – and we intend to make it a 
positive one. We’re promoting sustainable sourcing of our ingredients, drastically 
reducing our use of virgin plastics, and working toward a future where no 
Dermalogica packaging ends up in a landfill.”

Οι φόρμουλές μας παρασκευάζονται στην Καλιφόρνια, που υποστηρίζει δυναμικά 
την προστασία του περιβάλλοντος και των καταναλωτών.

Στοχευμένη φροντίδα για το καλύτερο δέρμα που είχατε ποτέ ... Δοκιμάστε τα!!
 
     
 
 
 
 
 
 
     
      Η φιλοσοφία του beYoutiful   
 
 
     
  βασίζεται στην πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι μοναδική για κάθε άτομο και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και προσοχή. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που σέβονται τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας. Πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς, όπου η εξωτερική φροντίδα συνδυάζεται με την εσωτερική ευεξία.

Χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα προϊόντα και τεχνικές, που είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, για να διασφαλίσουμε ότι κάθε θεραπεία που παρέχουμε ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές. Η καινοτομία και η συνεχής βελτίωση είναι κεντρικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής και ενσωματώνουμε τις νέες μεθόδους και τεχνολογίες στην πρακτική μας, για να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια εμπειρία που δεν αφορά μόνο τη φυσική ομορφιά αλλά και την εσωτερική ισορροπία και ευτυχία. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι κάθε φορά που μας επισκέπτονται. Στο beYoutiful, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου η ομορφιά και η ευεξία συμβαδίζουν, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πολυτελή εμπειρία που θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά όμορφοι, μέσα και έξω.
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε Μαζί Μας
 


Στο BeYoutiful, η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις ιδανικές υπηρεσίες για τις ανάγκες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.


Επικοινωνήστε Τώρα