2710232684 ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΑΚΟΥ 9, Τριπολη beyoutifulbykaterinak@yahoo.com
hero image
 

     
  Αποτρίχωση

Στο BeYoutiful, προσφέρουμε μια σειρά από εξειδικευμένες και αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης μας εξασφαλίζουν λεία και απαλή επιδερμίδα με ασφάλεια και άνεση.
 
     
     
    Αποτρίχωση με Laser
Η πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της αποτρίχωσης, το ULTRAMAX 4 wave laser, συνδυάζει τέσσερα μήκη κύματος (755nm, 808nm, 940nm, 1064nm) για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, εξασφαλίζοντας μόνιμα αποτελέσματα με ελάχιστο πόνο και χρόνο αποκατάστασης. 

  Αποτρίχωση με Κερί
Μια παραδοσιακή και αποδεδειγμένη μέθοδος για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών. Το κερί αποτρίχωσης προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό για εβδομάδες.

  Ηλεκτρική Αποτρίχωση με Βελόνα
Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες για να στοχεύσει και να καταστρέψει το θυλάκιο της τρίχας, προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα. Είναι ιδανική για περιοχές με ανθεκτικές τρίχες και για εκείνες που δεν ανταποκρίνονται καλά σε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
 
 
     
 
 
 
 
     
    Εμπιστευτείτε μας

Εμπιστευτείτε την ομάδα των ειδικών μας στο BeYoutiful για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αποτρίχωσης, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Με τις προηγμένες τεχνολογίες και τις εξειδικευμένες τεχνικές μας, θα απολαμβάνετε λείο και απαλό δέρμα με μακροχρόνια αποτελέσματα.
 
 
     
 
 
     
  Επικοινωνήστε Μαζί Μας
 


Στο BeYoutiful, η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις ιδανικές υπηρεσίες για τις ανάγκες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.


Επικοινωνήστε Τώρα