2710232684 ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΑΚΟΥ 9, Τριπολη beyoutifulbykaterinak@yahoo.com
hero image
 

     
  Θεραπείες Σώματος

Στο BeYoutiful, σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες σώματος για σύσφιξη, αδυνάτισμα και εξάλειψη κυτταρίτιδας. Οι θεραπείες μας επικεντρώνονται στη μείωση πόντων, την βελτίωση της υφής του δέρματος και την αναζωογόνηση της συνολικής εικόνας του σώματος. Εδώ είναι μια επισκόπηση των κορυφαίων θεραπειών που παρέχουμε:
 
     
     
    EMSsculpting
Το EMSsculpting είναι μια επαναστατική μέθοδος για την ενίσχυση των μυών και τη μείωση του λίπους. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, το EMSsculpting προκαλεί χιλιάδες μυϊκές συσπάσεις που δεν μπορούν να επιτευχθούν με την άσκηση μόνο. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να σμιλέψουν το σώμα τους και να ενισχύσουν την μυϊκή τους δύναμη.

  Ραδιοσυχνότητες
Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούν θερμική ενέργεια για να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, να σφίξουν το δέρμα και να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Αυτή η μη επεμβατική θεραπεία προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα, κάνοντας το δέρμα σας να φαίνεται νεανικό και σφριγηλό.

  Cavitation
Η Cavitation είναι μια καινοτόμος μέθοδος που χρησιμοποιεί υπερήχους για να διασπάσει τα λιποκύτταρα, επιτρέποντας στο σώμα να τα αποβάλει φυσικά. Αυτή η ανώδυνη θεραπεία είναι ιδανική για τη μείωση τοπικού πάχους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αφήνοντας το δέρμα λείο και σφριγηλό. 

  Megashape
Το Megashape συνδυάζει έξι τεχνολογίες σε ένα μηχάνημα: Vacum, ενδοδερμικό μασάζ, RF ραδιοσυχνότητες, infared, Led, και Cavitation. Αυτή η πολυλειτουργική θεραπεία προσφέρει ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη σύσφιξη του δέρματος, τη μείωση του λίπους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ορατά βελτιωμένο και αναζωογονημένο σώμα.

  Μπότες Πρεσοθεραπείας
Οι μπότες πρεσοθεραπείας χρησιμοποιούν πιεστικό μασάζ για να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση του σώματος και στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την ανακούφιση από το πρήξιμο και την κόπωση των ποδιών.

  HIFU
Η θεραπεία HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) είναι ιδανική για τη σύσφιξη του δέρματος και τη μείωση πόντων. Χρησιμοποιεί εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης για να στοχεύσει τις βαθύτερες στρώσεις του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνοντας τους πόντους από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
    Ελάτε στο BeYoutiful

και ανακαλύψτε τις κορυφαίες θεραπείες σώματος που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το σώμα που επιθυμείτε. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν και να προσαρμόσουν τις θεραπείες στις δικές σας ανάγκες, προσφέροντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
 
     
 
 
     
  Επικοινωνήστε Μαζί Μας
 


Στο BeYoutiful, η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις ιδανικές υπηρεσίες για τις ανάγκες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.


Επικοινωνήστε Τώρα